Select Page

#2 – Bonusnatt i hagen

#2

JULI

Turdato: 02.07.2018
Natt nr: 2
Prosjektuke nr: 2

STATS

Når jeg kommer hjem fra Middagsfjellet er det fortsatt så fint ute at jeg likegodt setter opp teltet i hagen.

Fordi hvorfor ikke?

Det er ikke så mye å fortelle. Mamma er på besøk og blir straks misunnelig på det fine teltet mitt. Jeg sover under ripsbusken, som lager fine skygger på teltduken. Folk går forbi på stien nedfor hagen. Utsikten er fin – kjent, men annerledes. Det er kort vei til badet om morgenen. Sekken står inne i stua og veier ikke mer enn seg selv.

En gang før har jeg teltet i hagen, det var en februar og jeg ville teste den nye dunsoveposen før jeg skulle dra til Tanzania og gå på Kilimanjaro. Det var tre minusgrader og åtte sekundmeter vind, og posen holdt hva den lovet. Nå er det sommer, og ingenting er stress. – Det det ekke no stress, jeg bare sitter her og tenker
Yess det er sommer og ingenting er pes, det ekke no stress, jeg bare sitter her og tenker
Yess

God morgen hagen, god morgen verden!

Følg bloggen

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#7 – Brenna

#7 – Brenna

Lofoten, baby!
Hurtigrute. Skrive om Gråtinden og se vakkerverden flyte forbi. Rishøyhamn, Raftsundet, reise, denne roen er en transe, dette språket er et spa, la meg sitte her og være et feriemenneske til evig tid. Liebe Gäste, um ungefähr drei Minuten – trollfjorden, teppegulv, turist, ta bilde, ta bilde, oh my god. Look at that. Ich weiss es nicht. C’est beaucoup beau. Tiny boats, imagine the winters. Milde mektighet. Ettermiddagssol og badestamp. Take your cup home as a souvenir. Mitt skip er lastet med en sommer. Lofotpils, lugar, løfter om godvær og om eventyr. Og så er vi i Svolvær, au revoir merci, og jeg er jævlig klar for alt.

read more
Under a starry sky

Under a starry sky

I think of them,
all of those who stood before me
by this fire and the starry sky
how my fears were spoken for me
long before I, also, uttered «Why»?

read more
#6 – Gråtinden

#6 – Gråtinden

Det var så varmt, jeg trengte en øy. Jeg tenkte på Musvær. Gåsvær, Laukvik, Likvik, ferger. Jeg tenkte på skitne bildekk, trailere, oljesøl, den kalde skyggen mellom biler i kø, sveler. Ting man snakker om mens man venter, kyst og sjøfugl som forsvinner bakover langs ripa og tanken som sitter foroverlent der i setet av rød skai på den andre siden av bordet, sommervarm og klam i ryggen og våken og full av ting som ennå ikke har vært. Rekkverk, vind i håret, trapper i stål, kaffe i pappkrus, fremmede som skal et sted, hav under og himmel over, horisonter på flere sider. Jeg visste ikke helt hvor, men jeg ville dit, utover, utover. 

read more